installer 4 e gata de atac

versiunea 4 de installer pt iPhone – AppStore pentru noi – restul…

noul Installer rezolva citeva bug-uri pe care userii nu le-au simtit dar care se rasfringeau mai ales asupra celor care gazduiau cite un “repository”. in acelasi timp avem citeva functii noi care fac iPhone-ul jailbreak-uit sa mearga mai bine si aplicatiile downloadate sa fie mai usor de folosit si updatat.

installer 4:

  • – verifica mai intai compatibilitatea unui program cu firmware-ul pe care il ai instalat pe iPhone. asta te scutete de probleme mai tarziu si chiar de un SWOD
  • – vitezele de descarcare a aplicatiilor vor creste de 3 ori.

poate te intrebi de ce mai avem nevoie de Installer cind o sa ne jucam cu AppStore. e simplu: anumite aplicatii pt iPhone nu vor ajunge niciodata in AppStore. asta pt ca nu respecta conditiile impuse de apple. nu inseamna ca ele nu sunt foarte stabile mai ales utile noua.

asa ca userul de iPhone care are si Installer si AppStore va beneficia de ce e mai bun din ambele surse…

via

7 Comments

  1. cred ca era ceva de genul:”se va folosi de trei ori mai putin bandwidth”.
    Oricum, o schimbare este binevenita in Installer, si in metoda de a previzualiza aplicatiile, si in download, si in refresh.

  2. am primit de qurand un iphone 3g si nu pot sa`mi pun muzica si joquri k nu am installer`ul si nici itunes nu imi merge….ce pot sa fac?…ar trebui sa ma duc la aia la orange sa mi`l puna???sau???…rasp plss

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*