installer 4 e gata de atac

versiunea 4 de installer pt iPhone – AppStore pentru noi – restul…

noul Installer rezolva citeva bug-uri pe care userii nu le-au simtit dar care se rasfringeau mai ales asupra celor care gazduiau cite un “repository”. in acelasi timp avem citeva functii noi care fac iPhone-ul jailbreak-uit sa mearga mai bine si aplicatiile downloadate sa fie mai usor de folosit si updatat.

installer 4:

  • – verifica mai intai compatibilitatea unui program cu firmware-ul pe care il ai instalat pe iPhone. asta te scutete de probleme mai tarziu si chiar de un SWOD
  • – vitezele de descarcare a aplicatiilor vor creste de 3 ori.

poate te intrebi de ce mai avem nevoie de Installer cind o sa ne jucam cu AppStore. e simplu: anumite aplicatii pt iPhone nu vor ajunge niciodata in AppStore. asta pt ca nu respecta conditiile impuse de apple. nu inseamna ca ele nu sunt foarte stabile mai ales utile noua.

asa ca userul de iPhone care are si Installer si AppStore va beneficia de ce e mai bun din ambele surse…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. cred ca era ceva de genul:”se va folosi de trei ori mai putin bandwidth”.
    Oricum, o schimbare este binevenita in Installer, si in metoda de a previzualiza aplicatiile, si in download, si in refresh.

  2. am primit de qurand un iphone 3g si nu pot sa`mi pun muzica si joquri k nu am installer`ul si nici itunes nu imi merge….ce pot sa fac?…ar trebui sa ma duc la aia la orange sa mi`l puna???sau???…rasp plss

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*