instaleaza aplicatii pe iPhone fara Wifi

stiu ca multi dintre voi cautati o jucarie de genul asta. iata ca a venit timpul sa instalati aplicatii pe iPhone sau iPod Touch fara ajutorul installer sau al retelelor wifi de pe la mall. nu aveti nevoie decit de iGopher si cablul usb al telefonului.

ATENTIE: aceasta aplicatie este inca in alpha si daca nu stii sa intri in telefon prin ssh te poti alege cu o caramida scumpa. nu uita sa faci un back-up al tuturor fisierelor de sistem ale iPhone. inca un amanunt important: a fost testata si merge doar cu 112 si 113 si doar cu Windows XP!!!

boio.ro si autorul aplicatiei nu isi asuma deocamdata nici o responsabilitate pt orice functionare gresita!

iGopher are niste cerinte deosebite pt a lucra. printre ele si una legata de folosirea lui pe un windows xp original (sau cel putin bine hackuit).

informatii complete si d-load pe pagina iGopher.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*