Inspirație de vara și relaxare la Plaza România

Plaza România. FOTO Confident PR

Plaza România invită iubitorii de literatură să descopere file de istorie în poveștile de prietenie care i-a legat pe scriitorii români de-a lungul timpului. Astfel, în perioada 18-31 iulie, Plaza România devine gazda expoziției „Prieteniile scriitorilor”, organizată în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române. În vreme de pace sau de război, prieteniile între scriitori s-au manifestat prin afinitățile elective, prin preferințele literare sau culturale sau, dimpotrivă, prin modul lor complementar de a fi și de a gândi. Proiectul expozițional aduce în prim-plan poveștile de prietenie dintre autori români recunoscuți, cum ar fi Mihai Eminescu și Ion Creangă, Ion Barbu și Tudor Vianu și mulți alții, culese de muzeografii și redactorii muzeului și dezvăluite publicului vizitator al centrului comercial. Detalii interesante și mai puțin cunoscute din viețile acestora vor fi prezentate în expoziția ce marchează „Ziua Prieteniei”, instituită de Organizația Națiunilor Unite, la 30 iulie.

Maratonul reducerilor de vară la Plaza România

Brandurile preferate din Plaza România au dat startul sezonului de reduceri de vară cu un maraton de oferte și surprize, menite să aducă mai aproape consumatorii de produsele mult dorite. Cu reduceri de până la 70%, magazinele își așteaptă nerăbdătoare vizitatorii mari și mici care se pot bucura în această perioadă de multă inspirație și de nenumărate articole la prețuri spectaculoase.

Branduri noi în Plaza România

În această vară, noi branduri vin să se alăture portofoliului de retaileri din Plaza România și să întregească, astfel, experiența de cumpărături a vizitatorilor centrului comercial.

Lensa, compania 100% românească și unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de optică din țară, a inaugurat un nou magazin la parterul centrului comercial. Cu un design remarcabil și cu o experiență de peste 9 ani în piața locală, Lensa aduce mai aproape de comunitatea centrului comercial Plaza România o gamă variată de produse, definite de stil și personalitate, clasice, dar și moderne.

Și zona de food court, de la etajul al doilea al centrului comercial găzduiește acum un nou partener – Famous Waffles. Proaspăt inaugurat în Plaza România, brandul și-a propus să facă faimoase în toată țara delicioasele gofre belgiene

Alte noi branduri care își așteaptă, din această vară, vizitatorii în Plaza România, sunt: binecunoscutul brand Paul, care își răsfață clienții cu produse delicioase și irezistibile, amplasat la parterul centrului comercial, în zona Rotonda; Fornetti, unul dintre cele mai iubite branduri de patiserie, amplasat în zona de food court, care își așteaptă clienții cu preparate savuroase.

Vara aceasta, Plaza România întregește experiența de cumpărături a celor care îi trec pragul și aduce mai aprope de vizitatorii centrului comercial branduri îndrăgite, pentru multă inspirație și relaxare la shopping.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*