În plină pandemie, Turkish Airlines are aeronavele la capacitate de 90%

Aeronavă Turkish Airlines. FOTO Turkish Airlines

Traficul aerian a fost puternic afectat de pandemia de coronavirus, întrucât țările și-au închis granițele în încercarea de a stopa răspândirea bolii. Însă,chiar şi aşa, apetitul românilor pentru vacanţe nu a scăzut.

Turkish Airlines se mândreşte cu faptul că toate zborurile de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, graţie directorului Turkish Airlines Constanţa, Armagan Otlak, sunt la capacitate de 90%. În minivacanța de 1 decembrie, constănțenii au preferat să își petreacă zilele libere în stațiunile turistice din Turcia sau să aleagă o altă legătură aeriană din Istanbul către alte destinații din lumea largă. Mai precis,Turkish Airlines ne conectează cu 400 de destinații din 120 de țări.

Aeronavele Turkish Airlines au decolat la capacitate maximă ceea ce dovedește că există un bun management la nivel local.

Vineri, 17 decembrie, un grup format din 65 de turiști din Iași, București și Constanța vor pleca de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu către Panama. Daniel Tudora, ghid turistic a declarat că întotdeauna când organizează excursii în străinătate alege să zboare din Constanța și întotdeauna cu Turkish Airlines. Motivul?

“Uneori poate fi doar un exercițiu de accesibilitate intermodală, ținând cont că este aeroportul situat cel mai aproape de unul dintre cele mai mari hub-uri aeriene din lume – Istanbulul. La care se adaugă prezența cureselor directe operate de Turkish Airline și de posibilitatea de cuplare rapidă cu alte zboruri operate de aceeași companie pe numai puțin de 5 continente – doar Australia lipsește!

Alteori este un exercițiu de empatie profesională, în contextul unei relații extraordinare pe care o am atât cu Turkish Airline Constanța, cât și cu staff-ul aeroportului, o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Când între parteneri economici se instaurează empatia, nu poate urma decât succesul!”

Cu Turkish Airlines, avem o relație de preempțiune!

Daniel Tudora, organizatorul excursiei în Panama, a mai spus că în luna octombrie a avut o întâlnire cu personalul Turkish Airlines  la Constanța și a creionat câteva dintre planurile de colaborare pentru anul viitor, planuri care nu sunt mici deloc!

“Ne dorim creșterea flexibilității în modul de rutare către destinații, precum și un mai bun management al escalelor. Discuția cu domnul Armagan Otlak a fost mai mult decât amiabilă și constructivă, este un profesionist! Oricum, vorbim despre cea mai apreciată companie aeriană din lume.” a mai precizat Tudora.

Pentru anul viitor Daniel Tudora își propune ca destinații de vacanță Cuba, Japonia, Kazahstan și de ce nu, Africa, sau oriunde membrii grupului își doresc să meargă. Nu există reguli, nu există destinații preferate și nici destinații interzise!

Directorul Turkish Airlines Constanţa,  Armagan Otlak salută seriozitatea și profesionalismul lui Daniel Tudora și apreciază în mod particular maniera sa de lucru. Pentru anul viitor, toate grupurile organizate de ghidul turistic de la Iași au biletele de avion cumpărate deja.

Turkish Airlines a implementat măsuri de protecție și siguranță de 5 stele, la bordul navelor.

Deocamdată sunt 2 zboruri săptămânale pe ruta Constanța – Istanbul dar se fac eforturi ca din vara lui 2022 să fie operabile de pe aeroportul constănțean 4 curse aeriene către Istanbul.

”Deja s-au făcut multe rezervări și trendul este crescător, și mulți locuitori din Dobrogea își achiziționează deja bilete pentru vara viitoare, pentru a zbura de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Suntem încrezători. Constănțenii nu zboară întotdeauna doar până  la Istanbul. Acesta a este un hub, un nod aerian, iar majoritatea pasagerilor Turkish Airlines se îndreaptă către țări de pe întreaga planetă. Tocmai de aceea, când oamenii doresc să călătorească, Turkish Airlines este prima alegere, de cele mai multe ori. ” a declarat directorul Turkish Airlines Constanţa,  Armagan Otlak.

Turcia rămâne o destinație solicitată, momentan neexistând restricții majore pentru această destinație. Istanbul a ajuns la ora actuală orașul numărul 1 pentru city break-uri și Revelion, urmat de regiunea Antalya.

Atâtea zone superbe de vizitat, atâtea lucruri grozave de încercat – cumpăraţi-vă biletul de avion spre Istanbul chiar acum! Avioanele Turkish Airlines zboară pe ruta Constanța-Istanbul, în condiții de maximă siguranță, în zilele de vineri și duminică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*