impins de la spate

mai mult sau mai putin impins de la spate am acceptat sa aplic pentru Google AdSense si sa pun bannere pe site.

stiu ca nu esti obisnuit sa vezi asa ceva pe boio.ro dar am zis sa ca e timpul sa fac si pasul asta. iti promit totusi ca reclama nu va fi mai multa decit informatia. deocamdata bannerele si reclamele apar doar la sfirsitul posturilor, atunci cind acestea sunt vizualizate separat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*