ignore list

credeam ca am facut o fapta buna cind am pus “cartea de vizita” pe blog si am facut public id-ul de mesenger. si inca mai cred asta.

in o luna si ceva am ajuns sa am sentimente foarte diferite. unii ma distreaza, altii sunt enervanti. asa ca tin sa reamintesc citeva chestii de bun simt pe care trebuie sa le stii cind adaugi pe cineva in lista de messenger sau cind discuti cu cineva.

  • cind adaugi pe cineva nu te astepta sa fii adaugat in lista
  • “salut, ma numesc Gigel Nepriceputu’ si sunt din Cucuietzii din deal….” asa trebuie sa sune primul IM pe care il trimiti.
  • nu ma intreba de iPhone pe messenger. NU o sa raspund. ai AICI explicatia. stiu. mai sunt inca ametiti care lasa comentarii chiar la postul ala, desi li s-a spus clar care e prcedura.
  • daca dai mass-uri intri pe lista de IGNORE. am bagat deja 4 astazi. restul care nu respecta regulile… urmeaza

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*