iFrigiderul

nu obiscnuiesc sa dau stiri doar de dragul de a le da. dar asta nu mai are nevoie de nici un comentariu.

gorenje a facut un frigider compatibil cu iPhone si iPod Touch. compatibilitatea e reciproc avantajoasa: frigiderul incarca telefonul, iar iPhone-ul controleaza setarile frigiderului.

ok. acum vreau si masina de spalat si aspiratorul compatibil cu iPhone. si cu wifi incorporat ca sa pot sa le comand sa faca treaba inainte sa ajung acasa. nu ride… vor veni mai devreme sau mai tarziu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*