iDeveloper – avem un castigator!

credeai ca am uitat de iDeveloper? Concursul boio.ro prin care cautam urmatoarea mare idee pentru o aplicatiie de iPhone ar fi trebuit sa aiba un castigator de ceva vreme…

ideile greu de pus in aplicare, prea fanteziste, neacceptate de apple sau chiar neinteresante ne-au pus pe ganduri. Pina la urma a fost ales un castigator. si cum ideea lui coincide cu o aplicatie la care sponsorul – Codesignum, ar fi vrut sa lucreze … well, sa inceapa distractia.

Pina cind anunt cine a castigat, hai sa vad ce crezi tu, cititorul de boio.ro: cine merita sa ia premiul?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. il sustin pe gis.si daca baietii de la codesignium ar putea sa scoata si aplicatia pentru sms-uri aplicabila si in limba romana.sa scrii vorbind in timp ce conduci!!GIS go go go!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*