Icy – o singura aplicatie pentru tot

RipDev, baietzii care ne-au dat Installer (si care apoi au uitat sa se mai ocupe de el) vor acum sa adune toti developerii de aplicatii 3rd Party.

Iti mai aduci aminte de video-ul cu aplicatia gen Installer postat ieri? Well, avem primele informatii. Se cheama Icy si este o alternativa la Cydia si Installer. Asta pentru ca accepta surse de aplicatii de la ambele si se misca mai natural pe iPhone. cel putin asa il lauda creatorii.

Icy 1.0 vine cu citeva idei bune: nu face refresh la aplicatii decit atunci cind apesi pe buton. In felul asta nu stai sa astepti ca la Cydia 2 minute sa se deschida. Aplicatia downloadeaza headerele (adica informatia despre o aplicatie pentru a putea fi vazute si offline.)

In Icy ai posibilitatea sa vezi aplicatiile in offline. E un nou trend in iPhone 3.0 asa ca si developerii l-au adoptat.

Partea buna e ca Icy este gratuit. El poate fi instalat prin Cydia. Adauga sursa http://apt.ripdev.com si apoi cauta aplicatia in Categoria Packaging.

Nu l-am incercat, dar atunci cind o voi face, iti voi da o parere personala.

update: ok. l-am incercat. merge ok, dar parca ii lipseste ceva. e un fel de Cydia Lite. Adica are prea putine optiuni. Daca stii cum se cheama o aplicatie si vrei doar sa o instalezi repede, e OK. dar daca vrei sa descoperi jucarii noi, nu prea te ajuta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. deocamdata cydia e mult mai bun
  asteptam poate se mai dezvolta
  asta deocamdata nu ofera prea multe informatii despre aplicatii,screenshot si nu are ,,ultimele aplicatii,,(changes la cydia)

 2. Am incercat mizeriutza asta, mi-a resetat telefonu de 2 ori, motivul pentru care Installer a si cazut in dizgratie…

 3. in sfarist. o iau si eu s-o instalez mai pe seara.
  incepuse sa ma enerveze rau Cydia. Se incarca din ce in ce mai lent, restart dupa fiecare aplicatie, mergea urat de tot si de bine ce mergea s-a apucat ala sa faca Cydia Store sa ia omul un ban (binr ca i-a mers si s-a inghesuit lumea) Foamea asta…

 4. Spuneau ca intr’un update ce urmeaza sa vina (1.1) vor implementa si optiunea sa vezi ce e nou, aka changes la cydia. Numai asta ii lipseste. Toti ne’am saturat de timpul mare de load al lui cydia.

1 Trackback / Pingback

 1. un nou fel de Installer | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*