i2Reader

baietzii de la ripdev vor iar sa sparga piata si sa-si umple buzunarele cu o aplicatie traznet. ce-i drept, pina acum nu prea am avut readere cu atitea functii, dar oare cine e dispus sa dea 35 dolari pe i2reader?

o descriere buna, tradusa in limba romana aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. apropo de cititoare… pe Lifehacker am cittit un articol named “wallet cards on my iPhone” super tare si vreau si eu sa incerc cu prima okazie: cardurile gen farmacii sau metro pot fi fotografiate iar poza full screen pe iPhone merge scanata la casa pentru identificarea posesorului! atentie, nu e vorba de card bancar! chestia ar putea merge si pe alte telefoane…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*