hummeru lu fergie pe e-bay

cum, nu stii cine e fergie*? nu ai pierdut nimik

daca stii totusi cine e si mai esti si fan de-al ei si mai ai si bani de-ajuns incit sa-i arunci pe e-bay, atunci poti sa-i cumperi masina fetei.

nu de alta da face si ea un gest nobil: si-a dat seama ca hummeru e prea poluant asa ca il vinde si doneaza banii unui ong din sfera ecologiei…

*fergie e blonda aia din “black eyed peas”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*