HTC Diamond 2 FAIL

HTC Diamond cu tot cu interfata TouchFlo 3D o da in bara rau de tot.

Un review facut de nwradu, m-a facut sa zambesc. Nu review-ul in sine (care, de altfel, e bine facut), ci 2 amanunte din clipul de mai jos: icon-ul de telefon din setarile HTC este un iPhone. In plus, jucaria care se invirte, in asteptarea sau aplicarea unui meniu nu este altceva decit Beach Ball-ul din Mac OS X.

FAIL!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Cata atentie la detalii :P

    Cred ca e doar o pictograma, la fel ca si animatia de busy, ceva stock. Icon-ul de phone seamana cu primul Diamond, unde a si aparut parca.

  2. “Beach ball-ul” e cel standard din Windows Mobile, exista de vreo cativa ani parca, si are culorile logo-ului Windows.

  3. Beach-ball-ul ala exista cel putin de la wm 2003 se incoace… nu zic ca nu e posibil sa fie luat de pe mac os x dar nu prea vad cum

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*