HP și-au lansat un iMac al lor: Pavilion All-in-One

Știu că HP au mai avut ALL-in-One desktop-uri, dar până acum nu au copiat atât de mult un iMac. Jucaria asta costă între 750 și 1000 dolari și apare pe piață (în US) pe 3 iulie 2016.

Mi se pare interesant și faptul că HP încă promovează Intel la finalul prezentării. Oare vine și cu un sticker lipit de el?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. astia oricum au mers impreuna …eu nu imi aduc aminte ca pavilion sa aiba vreun procesor amd….. si seria dv…. cam crapa la lipituri ….cat despre hp mi se pare nebunie sa iei un calculator core2 la 350 lei si apoi sa crape sursa iar cand vrei doar sursa pe original sa platest 1200 lei …desi stiu ca exista programul refurbished si la ei ..ma rog politicile lor de preturi… pentru ca in aceasta prisma intreb cat de ecologice sunt daca perioada lor de viata este de aprox 5 ani…si ca nu exista programe de recuperare a componentelor vechi….(si daca comenteaza cineva cu 5 ani e de la windows10 instalat automat pe vai de mama lui core 2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*