Hosting aproape gratis

Crezi ca se poate? Mda, multi au oferte, dar Host-Age s-a gandit la cititorii boio.ro.

Ideea lor e simpla: ai 75% reducere din prima factura pentru pachetele de hosting Micro, Standard, Medium sau Enterprise. Secretul este ca daca platesti factura pe un an sau o luna primesti 75% reducere pe toata perioada achitata. E ca si cum ai avea 9 luni gratis din cele 12 ale anului calendaristic urmator.

Tot ce ai de facut este sa folosesti promo-code-ul “boioro2011” pina la 30 iunie 2011.

Pe de alta parte, daca ai nevoie de un domeniu .ro Host-Age are o alta oferta interesanta: codul “ro” folosit la cumparare iti da o reducere de 30 RON.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. Asta inseamna ca fac contract pe 1 an (fara sa fiu obligat sa-l platesc pe al 2-lea) si platesc 25% din valoarea lui. Atat, fara nicio alta chestie?

  Daca e asa, cu singuranta mi-l voi lua pana pe 30.

 2. Scuze pt off da am vazut ca o aparut firefox 5.0 beta 7 :D ce parere ai despre el? merge mai bine ca chrome beta 13?

 3. cred ca o sa ma bag si eu …

  Unde am acum hostingul cand vreau sa updatez worpress ul … apare:

  Downloading update from http://wordpress.org/wordpress-3.1.2.zip…

  Unpacking the update…

  Could not create directory.: /public_html

  Installation Failed

  Unde aveam hosting inainte (undeva in sua) nu era problema asta .

  Am dat permisiuni la foldere…etc . Degeaba, roblema persisita. Am mai citit pe net si multi se confrunta cu ea. Se pare ca e vina hostingului iar cei care lucreaza acolo le este lene sa-si faca treaba.

 4. Miam facut si eu cont la ei si as vrea sa imi mut noul blog din Blogspot, pe domeniul meu, cum fac? Mă poate ajuta cineva?

 5. @Hurgoi Victor: exista pe net sute de tutoriale pentru asta. In princpiu, cel mai simplu este sa folosesti WordPress. Il descarci de pe WordPress.org si il instalezi pe noul host si apoi importi de pe blogger vechile posturi, comentarii etc.

 6. Deci, practic daca iau pachetul Medium pe un an, care-i 216 lei, platesc doar 54 de lei ?

 7. Eu abia azi mi-am amintit de ei si am luat un domeniu si hosting cu 50% discount pentru ca portofoliul foto pe care vreau sa il uploadez intra la categoria arta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*