Hipermarketurile Auchan găzduiesc târguri tematice de carte, accesorii auto și pentru biciclete

Târg de carte la Auchan

În perioada 29 iulie – 11 august, hipermarketurile Auchan găzduiesc o serie de târguri specializate, oferind vizitatorilor posibilitatea de a regăsi în magazine o ofertă nouă și mai vastă de produse. Astfel, pentru prima dată în istoricul companiei, Auchan va găzdui două târguri de carte și unul de accesorii auto și pentru bicicletă, alături de invitații săi, partenerii Grupul de librării Librarium-Cartepedia, Editura Paralela 45 și Bottari Italo Romena.

Continuând astfel seria binecunoscutelor târguri din hipermarketurile Auchan, compania își propune prin această nouă inițiativă să aducă în atenția publicului companii specializate, atât locale, cât și branduri cu renume internațional, din varii industrii, care să completeze oferta deja existentă în magazine, oferind astfel clienților game extinse de produse pentru pasiunile și hobby-urile lor.

Printre primii invitați la târgurile Auchan se numără grupul de librării Librarium-Cartepedia. Cu 9 librării la nivel național și una online, compania aduce la Târgul de Carte din Auchan peste 400 de titluri de top, noi și în tendințe, precum și titluri consacrate în toată lumea – de la povești ilustrate pentru cei mici sau cărți cu activități distractive pentru vacanță, până la romane celebre pentru adulți și adolescenți. Nu vor lipsi nici cărțile pentru dezvoltare personală, motivaționale sau cele care aduc mai multe informații despre hobby-uri și pasiuni. Târgul de Carte oferit de Librarium-Cartepedia va fi disponibil în 12 dintre hipermarketurile Auchan din Cluj, Timișoara, București și Brașov.

Al doilea Târg de Carte din Auchan va fi oferit de Editura Paralela 45, o editură cu profil enciclopedic, prezentă pentru prima dată în Auchan. Aceasta va propune vizitatorilor peste 300 de titluri din domenii precum: carte pentru copii, gastronomie, ficțiune și dezvoltare personală, ce vor putea fi regăsite în 12 dintre hipermarketurile Auchan din Târgu Mureș, Pitești, Constanța, Suceava, Craiova, Bacău, Deva, Galați, Oradea și Ploiești.

Nu în ultimul rând, Bottari Italo Romena, una dintre cele mai mari și cunoscute companii din România pentru distribuția de accesorii auto și biciclete, va oferi propriul târg tematic. Acesta va include peste 100 de articole, din categorii precum piese de schimb, accesorii auto și pentru biciclete și va putea fi vizitat în 6 dintre hipermarketurile Auchan din București.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*