Hello Holidays anunță oferte speciale pentru Grecia, Turcia, Egipt, Bulgaria și România, destinațiile cele mai căutate din 2021, în campania Black Week

Hello Holidays anunță oferte speciale în campania Black Week

Cele mai avantajoase oferte pentru vacanța de iarnă în Egipt, Turcia, Bulgaria și România și de vară în Grecia, Turcia, Bulgaria și România sunt disponibile, timp de o săptămână, în campania “Black Week” organizată de Hello Holidays. Ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile, în perioada 22 – 28 noiembrie.

Vacanțele în Egipt din ultimele săptămâni ale anului, cu excepția celor de Crăciun sau de Revelion, vândute la puțin timp după începerea operării charterelor spre Hurghada și Sharm el Sheikh, sunt mai ieftine cu până la 40%, la care se adaugă o reducere de 100 de euro/cameră, la oricare dintre hotelurile aflate în ofertă

În luna decembrie, sejurul în Hurghada costă 475 de euro/persoană la un hotel de patru stele cu all inclusive, în loc de 607 euro, în timp ce în Sharm el Sheikh costă 452 de euro/persoană, la un hotel de cinci stele, cu all inclusive, în loc de 602 euro.

Programul de Revelion în Kusadasi, pentru care Hello Holidays a suplimentat numărul de locuri anul acesta, e redus la 349 de euro/persoană. Vacanța începe la Istanbul, unde turiștii pot face o croazieră pe Bosfor, tur pietonal și merg la seara turcescă, și continuă la Charisma DeLuxe din Kusadasi, pentru relaxare și petrecerea de Revelion

Programele în Paralia Katerini și Salonic pornesc de la 179 de euro/persoană

Vacanța de Revelion la Nisipurile de Aur are reducere de o treime

Vacanțele de iarnă în România, pe litoral sau la munte, la o selecție de hoteluri, costă cu aproape jumătate mai puțin

În campania Black Week sunt la reducere, cu 15%, și o serie de circuite pentru 2022 în Spania, Italia, Franța, Germania, Țările nordice lansate de Hello Holidays la cererea turiștilor:

Circuite cu autocarul: Veneția și Italia de Nord, Italia – Capri, Italia – Marile lacuri, Italia – Rimini, Italia – Coasta de Azur și Elveția, Spania clasică, Spania – Costa Brava, Spania – Andaluzia, Spania – Portugalia, Țara Bascilor, Istanbul – Safranbolu, Fiordurile Scandinave, Rusia – Moscova și St. Petersburg

Circuite cu avionul: Nopți albe Varșovia, Țările Baltice, Helsinki, Alsacia – Stuttgart – Elveția, Germania, Marele tur al Belgiei și Olandei, Paris – Valea Loarei, Spania Andaluzia, Spania clasică, Spania – Portugalia, Țara Bascilor, Portugalia – Spania de Nord – Țara Bascilor

Pentru vara viitoare, cazarea la o serie de studiori ori hoteluri din Evia, Thassos, Riviera Olimpului, Halkidiki este mai ieftină cu 45% între 22 și 28 noiembrie. La fel și pentru sejururile cu autocarul ori avionul în Kusadasi, Didim, Bodrum, Marmaris, Ozdere, Fethiye, Cesme, Antalya.

Vacanțele în Bulgaria au o reducere cumulată de până la 77% la o selecție de hoteluri, în funcție de pachetul cu transport autocar ales. Hello Holidays va avea anul următor charter autocar din București spre litoralul bulgăresc în fiecare zi a săptămânii.

Reducerile sunt disponibile online și în agențiile Hello Holidays. Pentru vacanțe din 2021 se achită un avans de 10%, iar diferenta cu o lună înainte de plecare. În cazul celor de vară, avansul este de 10%, 20% din sumă se plătește până la finalul lunii februarie și restul cu 30 de zile înainte de plecare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*