handwriting recognition for iPhone

nu ca ar fi f tentanta, mai ales ca nu se misca f bine aplicatia… dar daca vrei sa scrii de mina notele in loc sa apesi pe butoane, ai acu ocazia…

ca sa instalezi aplicatia, adauga iphonecake.com/src/all la surse.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. salutare

    poti sa-mi spui de ce nu i-mi salveaza cand vreau sa introduc o noua sursa?
    multumesc

  2. salutare!!!
    am si eu o intrebare pe care cred ca ati tot auzito dar care ma nedumereste pe mine mult. De ce nu mi se instaleaza aplicatiile, jocurile defapt mai nimik nu mi se instaleaza. ce ar trebui sa fac?
    Ms mult

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*