Grupul Wilo: Tehnologia avansată de pompare a apei, eficientă energetic, esențială pentru un viitor mai curat și protejat

Grupul Wilo, un jucător global în sectorul pompelor de înaltă tehnologie, unul dintre cei 50 de lideri mondiali ai protecției mediului selectați de Națiunile Unite și de Bloomberg, sărbătorește Ziua Pământului luând o poziție hotărâtă în problemele de protecție a mediului, energie și resurse eficiente, precum și transformare digitală. Pentru echipa Wilo, digitalizarea facilitează calea către o economie cu un impact cât mai redus asupra mediului și de aceea este văzută ca o oportunitate pentru a pune accentul pe sustenabilitate.

„Protejarea mediului este o prioritate pentru fiecare echipă și fiecare proiect Wilo. Împreună putem încetini efectele încălzirii globale și încuraja sustenabilitatea în toate activitățile de zi cu zi. #RestoreOurEarth este tema acestei zile speciale din an, iar Wilo își confirmă angajamentul față de acest demers prin produsele sale eficiente energetic și intens digitalizate, care simplifică, sprijină și facilitează accesul la apă curată, înglobând în modelul său de business tehnologii avansate, dar ușor de folosit, cu impact pozitiv asupra mediului” – Mariana Corlaci – Marketing Manager, Wilo România.

Pionieri în domeniul protecției climatului și mediului înconjurător

Creșterea populației, multiplicarea activităților economice, precum și disparitatea distribuției resurselor conduc la accentuarea poluării și la degradarea bogățiilor naturale. Pompele sunt responsabile pentru aproximativ 10% din energia consumată global. Prin simpla înlocuire a tehnologiilor depășite, Wilo Group ar putea salva până la 246 TWh – echivalentul consumului înregistrat de 80 de centrale pe bază de cărbuni.

„Credem că Ziua Pământului ar trebui să fie în fiecare zi și avem încredere că fiecare poate face diferența acasă. Putem reduce consumul nostru zilnic de apă prin obiceiuri mai sănătoase și ne putem folosi de avantajele tehnologiei care ne oferă acum echipamente smart pentru utilizarea responsabilă și economică a apei. Mediul înconjurător are nevoie de pionieri și doar împreună putem face o schimbare în bine, pentru prezervarea resurselor planetei, ca să ne bucurăm de un viitor sigur și durabil”, completează Mariana Corlaci.

Activitatea deosebită a companiei în domeniul climatului și mediului înconjurător este recunoscută și apreciată la nivel internațional. Wilo se numără printre liderii mondiali ai protecției mediului selectați în baza celor 17 principii de sustenabilitate ale Națiunilor Unite, pentru proiectul „50 Sustainability & Climate Leaders”, și este câștigătorul Premiului German de Sustenabilitate, distincție oferită companiilor, municipalităților și entităților implicate în cercetare pentru performanțe de top în domeniul sustenabilității și protejării climatului.

Responsabilitate față de oameni și mediu

Devotamentul Wilo față de mediu este în acord cu strategia globală a companiei care implementează aceleași standarde de excelență în cele peste 60 de reprezentanțe din toată lumea.

„La Wilo, credem că o planetă sănătoasă nu este o opțiune, este o necesitate. Protecția climatului este parte din ADN-ul companiei, încă din momentul în care a fost înființată”, conchide Mariana Corlaci.

Pentru a afla multe detalii despre Wilo și misiunea sa în domeniul protecției mediului, vă invităm să accesați: http://bit.ly/Poveste-Wilo-pentru-Planeta și să descoperiți pompele înalt tehnologizate, nou-lansate în https://bit.ly/Catalogul-online-Wilo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*