Gripa porcina

Dupa gripa aviara, cea porcina o astept sa vina cit mai repede in Romania. Nu doresc rau nimanui, dar as vrea sa vad cum se face curatenie prin gradinile celor care mai cresc (in anul 2009) porci pe linga blocurile din marile orase.

In alta ordine de idei, gripa porcina nu se ia daca maninci carne de porc. si vaccinurile/ medicamentele actuale nu prea ajuta. Exista deja 20 de cazuri confirmate in US si in ritmul in care creste, cred ca va ajunge repede in Europa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tamiflu Spam | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*