greu cu windowsu la 50 ani

de doua zile incerc sa-mi invat parintii si cumnatii sa lucreze cu windows, sa navigheze pe net si sa foloseasca outlook si messenger.

nu credeam ca poa sa fie asa de greu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Crede-ma Adrian ca prin asta trec si eu. De 3 zile incerc sa-i invat pe ai mei messegenr si skype. Incerc sa “automez” cat se poate de mult dar pana si selectarea “ferestrei” sau click stanga pe casuta unde face mousul flic flic ca sa putem scrie….merge greu. Avem deja 2 file A4 scrise. Alta generatie, inteleg, dar totusi li se pare atat de greu sa miste mouse-ul, parca le e frica sa nu se strice ceva, nu-mi vine sa cred uneori. Rabdare, rabdare…si ei au avut cu noi destula :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*