gratis de la microsoft?

cind iti da microsoft ceva gratis inseamna ca nu e ceva in regula…

ignition e noul lor program care vine cu o idee veche de cind internetul si iTunes, dar care e imbracata intr-o haina foarte atragatoare. si ma refer la cuvintul expresia: Muzica Gratis. microsoft promite sa dea "free music" la tot poporu prin Zune, X-Box, MSN si alte jucarii d-ale lor.

cum se poate asta? e simplu: ei nu vin cu vedetele zilei ci cu trupe si artisti in formare, care au nevoie de promovare si accepta sa-si vinda pielea pe gratis la inceput de cariera. 

avantaju e si de partea microsoft care odata cu ideea asta pune in miscare vinzarile la un Zune amortit, e si de partea artistului care se simte bagat in seama si mai ales de partea ascultatorului care primeste produsul gratis. cu asta chiar dai peste nas unui iTunes.

si totusi…parca ceva e putred…

 

1 Comment

  1. :) Nu e-putred, ci e-ok. punct ro :) E acelasi lucru. Si nu, nu am nici o legatura cu proiectul lui Florin, insa modelul asta e unul care foloseste la maxim puterea internetului si are sanse sa revolutioneze in timp industria muzicala, si cred ca deja o si face.

    Microsoft probabil a mirosit potentialul unei asemenea directii, si e in ton cu directia generala, aceea de a deveni cea mai folosita platforma de livrare de continut. Aici e marea batalie intre Google, Microsoft, Yahoo, Apple si altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*