gps pe scaunu cu rotile

in california, ca de altfel mai peste tot in state cel putin unu din 20 oameni e in scaun cu rotile. fie datorita unei dizabilitati, fie din cauza dimensiunilor care il fac sa aiba mobilitate scazuta. 

astazi intr-o plimbare scurta prin Long Beach am vazut vo 15 astfel de indivizi. cu o singura exceptie, toti aveau scaune moderne, cu  motorizare electrica, cu 3 pina la 6 roti. ce mai…adevarate masini de "razboi" gata de atacat orasul, magazinele si autobuzele.

o tanti insa mi-a atras atentia pentru ca avea montat pe partea dreapta un gps. d-ala care iti arata strazile si toate cele. ma minca mina sa-i fac o poza, dar puteam fi inteles … gresit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. gps on a wheel chair | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*