google te plateste cu ora

stiu ca primesti macar odata pe saptamana cite un mail din ala in care cineva iti promite sume de bani daca stai pe net, sau daca raspunzi la nush ce intrebari…  uite ca a venit si rindu lu google sa faca asta, dar oferta lor pare serioasa. 75 $ pentru fiecare ora petrecuta alaturi de google (fie ca raspunzi la intrebari online, la telefon sau direct – unui analist google).

ei numesc noua jucarie "google user experience research"  si tot ce ai de facut este sa completezi un formular si sa astepti sa fii cautat de baietii de la google. au prioritatea in participarea la astfel de studii cei pasionati de net, tehnologie, cei cu studii superioare si nu in ultimul rind…bloggerii.

din pacate, pt unii dintre noi, aceste teste nu implica legarea de electrozi pe corp :) (e doar o gluma de pe pagina FAQ a acestui proiect) 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Misto,super.Astept sa ma umplu de lovele.Accept si aplicarea de electrozi pe tot corpul(e doar o gluma de pe blogul meu) ca doar am prioritate:sunt roman si vreau sa cada viza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*