google te plateste cu ora

stiu ca primesti macar odata pe saptamana cite un mail din ala in care cineva iti promite sume de bani daca stai pe net, sau daca raspunzi la nush ce intrebari…  uite ca a venit si rindu lu google sa faca asta, dar oferta lor pare serioasa. 75 $ pentru fiecare ora petrecuta alaturi de google (fie ca raspunzi la intrebari online, la telefon sau direct – unui analist google).

ei numesc noua jucarie "google user experience research"  si tot ce ai de facut este sa completezi un formular si sa astepti sa fii cautat de baietii de la google. au prioritatea in participarea la astfel de studii cei pasionati de net, tehnologie, cei cu studii superioare si nu in ultimul rind…bloggerii.

din pacate, pt unii dintre noi, aceste teste nu implica legarea de electrozi pe corp :) (e doar o gluma de pe pagina FAQ a acestui proiect) 

2 Comments

  1. Misto,super.Astept sa ma umplu de lovele.Accept si aplicarea de electrozi pe tot corpul(e doar o gluma de pe blogul meu) ca doar am prioritate:sunt roman si vreau sa cada viza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*