Google joins the social networking gang

“Laiba” si “Wenda” sunt 2 site-uri cumparate de Google azi. Primul suna este legat de social networking si al doilea este un fel de Google Answers.

da daca brandurile respective devin mari si google vrea sa le aduca in toata lumea ce face cu “laiba“?  ca asta suna a orice… daca ii iei litera “i” poti sa-l faci porn. daca adaugi un “a n” ti-ai gasit si slogan “la naiba!”

sau poate ca face parte din strategie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*