GoIT demarează primul program pe piața locală – Fullstack developer, la o lună de la lansare

FOTO Total PR

GoIT, companie internațională de educație tech pentru începători, demarează primul curs la aproximativ o lună de la lansarea pe piața locală. Grupa formată va urma un program de 10 luni de Fullstack, la finalul căruia compania le asigură participanților un loc de muncă în domeniu sau garanția banilor înapoi. În prezent, GoIT pregătește lansarea urmatorului curs, cel de QATester.

 „Lansarea pe piața din România a fost una de succes pentru noi. Am reușit, într-o perioadă relativ scurtă să ne optimizăm procesele astfel încât să susținem în jur de 20 de webinarii gratuite, la care au participat peste 1000 de oameni. Între timp s-a format foarte rapid și prima grupă de sudenți pentru cursul de Fullstack și ne declarăm impresionați de dedicarea lor în a porni pe acest drum, al reconversiei profesionale”, a declarat Anton Chornyi, CEO GoIT Group.

Cursul Fullstack, la fel ca toate celelalte programe susținute de companie, este special gândit pentru persoanele care își doresc o schimbare de carieră, de la jobul actual spre unul în industria IT. Formatul este adaptat după programul participanților, cursurile fiind susținute part-time – 2-3 ore/zi și în weekend-uri. Cursurile costă între 1.500 și 2.000 de euro, iar studenții le pot plăti și în rate.

Profilul participanților este format din adulți care se încadrează, de principiu, între 18-54 de ani, cu un background profesional foarte diversificat, de la oameni care activează în domeniul construcțiior, vânzări, contabilitate, până la liber profesioniști. Toate programele sunt susținute de mentori de top, cu o experiență considerabilă în domeniul IT, dornici de a-și împărtăși cunoștințele.

Modelul de business al GoIT se diferențiază de competitori prin maratoanele gratuite, care ajută oamenii să înțeleagă mai bine notorietatea domeniului IT, dar și să testeze cursurile și să își aleagă o specializare care li se potrivește. Astfel, dintre cei care participă la maratoanele cu durata de o săptămână, o parte devin clienți și urmează cursul dorit. De la lansarea pe piața locală, GoIT a susținut cca. 20 de webinarii, la care au participat peste 1000 de oameni.

Pentru viitorul apropiat, GoIT pregătește lansarea celui de-al doilea curs pe piața locală – QA Tester – care se adresează unei plaje cât mai extinse de persoane ce doresc să învețe un limbaj de programare complex și au nevoie de susținere în acest proces.

Despre GoIT

GoIT este o companie internațională de educație tech pentru începători, lider de piață pe acest segment în CEE. În prezent, organizația numără cca. 300 de angajați, activează în țări precum România, Ucriana, Polonia, Mexic și USA și are în plan expansiunea la nivel global.

În cei opt ani de activitate, cursurile GoIT au fost încheiate de cca. 10.000 de absolvenți, 99% dintre cursanți fiind persoane care își doresc o schimbare de carieră și încep de la zero în domeniul IT.

GoIT propune un model unic de business: maratoane gratuite, care să introducă oamenii în universul IT și în cursurile companiei, mentorat pe tot parcursul colaborării și garanția returnării banilor dacă studentul ce încheie programul nu își găsește un loc de muncă în domeniu în primele șase luni de la absolvire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*