geme-mi ip-ul

suna el cum suna in engleza, da si traducerea numelui site-ului respectiv suna de numa-numa :)

moanmyip.com face exact ce iti inchipui ca face. adik se ia una bucata (de femeie, mda stiu ca e plonasm) si se puna sa-ti geama ip-ul. atit.

adik nu: daca dai refresh la pagina fata te intreaba “back for more? here it comes” si il repeta la fel de orgasmic.

iar a 3-a oara cind dai refresh iti zice: “back again? that’s a real big IP”. asta ca sa nu zici ca nu m-am documentat cind am postat asta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*