Fundația Wilo, partener al celei de a-XVII-a ediții a Concursului Internațional George Enescu

Fundația Wilo, partener al celei de a-XVII-a ediții a Concursului Internațional George Enescu

Fundația Wilo are onoarea de a susține, în calitate de partener, cea de-a XVII-a ediție a Concursului Internațional George Enescu.

„Promovarea culturii, a diversității, creativității și excelenței sunt puncte de reper în activitatea companiei, care are deja o îndelungată tradiție în susținerea Festivalului și a Concursului Internațional George Enescu, fiind partener încă din anul 2014. Sponsorizăm finala secțiunii de pian ce va avea loc pe 23 mai începând cu ora 18.00. Orchestra Filarmonicii George Enescu va fi dirijată de celebrul maestru John Axelrod. Vă încurajăm să nu ratați reprezentațiile deosebite din cadrul concursului și ne bucurăm că ne putem aduce contribuția, oferind câteva momente prețioase de frumusețe artistică iubitorilor de muzică clasică din România și din lume”, explică Oliver Hermes, Președinte și CEO al Grupului Wilo.

Tinerii muzicieni aleg viața și frumusețea. Wilo este alături de ei.

Concursul Internațional George Enescu funcționează ca o platformă de lansare pentru viitorii muzicieni de marcă ai lumii și de promovare a compozițiilor lui George Enescu în rândul noii generații de artiști. Competiția este, astfel, o completare firească a celebrului Festival George Enescu.

Concursul cu tema #FrumusețeÎnViață reunește în perioada 12 mai – 23 mai, în Semifinale și Finale, 21 de tineri artiști din 11 țări care se duelează prin portative muzicale pentru titlul de cea mai bună reprezentație.

Concursul are patru secțiuni – vioară, violoncel, pian și compoziție – și se situează în top cinci la nivel mondial în peisajul competițiilor de muzică clasică, fiind singurul eveniment de acest fel organizat în România care respectă standardele Federației Mondiale a Concursurilor de Interpretare Muzicală.

Digitalizarea în inima politicilor de business pentru viitor

În contextul agravării situației generate de pandemia de COVID-19 pe plan mondial, Concursul Internațional George Enescu s-a reorganizat, în premieră, în două faze distincte: primele două etape ale Competiției au fost organizate  online în luna septembrie 2020, conform calendarului inițial, iar Semifinalele și Finalele fiecărei secțiuni au fost reprogramate pentru luna mai 2021, la Ateneul Român din București.

Ca lider în tehnologie și inovație, Wilo apreciază și susține demersurile ingenioase de business care plasează digitalizarea în centrul politicilor de dezvoltare. În accepțiunea Wilo, un eveniment muzical cu o asemenea anvergură la nivel de diplomație culturală derulat în format digital și fizic aduce plus-valoare tuturor celor implicați, de la organizatori, parteneri, participanți și bineînțeles public, cu toții descoperind pentru câteva momente ce înseamnă #FrumusețeÎnViață.

Fără îndoială, această competiție aduce la un loc cei mai buni profesioniști, ajutându-i să-și testeze limitele și să-și transforme visurile în realitate. În rolul meu ca președinte și CEO al Grupului Wilo, am responsabilitatea a 8000 de angajați din toată lumea. În jurul meu au loc momente pline de frumusețe, când oamenii din diferite țări se solidarizează între ei. Relațiile de încredere sunt fundamentale pentru societate, dar și pentru businessul nostru. Trebuie să inventăm noi căi, în aceste vremuri de distanțare socială, pentru a face relațiile și mai profunde și pentru a trăi emoția împreună. Sunt convins că evenimentele culturale au un potențial real să contribuie la o viață mai frumoasă”, precizează Oliver Hermes.

Să fie muzică! Online și offline

Toate reprezentațiile vor putea fi vizionate în direct, online, pe platforma Concursului Enescu: https://www.festivalenescu.ro/concurs-2020/. Precizăm că accesul publicului la Semifinale va fi gratuit, iar cel la Finale şi restul concertelor se va face pe bază de bilet sau de abonament plătit. Biletele pot fi cumpărate de aici: https://www.festivalenescu.ro/bilete.

„Susținem excelența și încurajăm cât mai multă #FrumusețeÎnViață în calitate de partener de tradiție al Festivalului și Concursului Internațional George Enescu și rămânem dedicați evenimentelor culturale care au potențialul de a aduce oamenii împreună și de a schimba mentalități. Suntem onorați să vă lansăm invitația de a urmări online și offline acest concurs deosebit pentru a vă bucura de arta care înfrumusețează viața”, conchide Mariana Corlaci – Marketing Manager, Wilo România.

După finalizarea Concursului, în perioada 28 august și 26 septembrie 2021, va începe Festivalul Internațional George Enescu 2021, ajuns în acest an la cea de-a 25-a ediție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*