FOTO VIDEO Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra și Auto Empty Station – despachetare și review în limba română

Pachetul de electrocasnice smart de la Xiaomi. FOTO Adrian Boioglu
Pachetul de electrocasnice smart de la Xiaomi. FOTO Adrian Boioglu

În urmă cu 2 ani testam pentru prima dată un aspirator robot de la Xiaomi și mă bucuram de avantajele unui dispozitiv electrocasnic autonom. Spuneam atunci că un astfel de dispoziv ar fi perfect pentru casa mea dacă ar avea posibilitatea să fie golit și să poată urca de la parter la etaj. Ei bine, prima problema a fost rezolvat-o cu un accesoriu foarte util de la Xiaomi. A doua se lasă așteptată, dar, chiar și așa, e un mare pas înainte.

Am primit de la Xiaomi România un pachet complet de produse destinate curațeniei. Piesa principală este Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra – noul aspirator robot dotat cu mop și navigație laser, care știe să lucreze cu Xiaomi auto empty station. Pachetul a fost completat de un telefon Xiaomi 12 Pro și de Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro.

PRO: Aspiratorul este mai silențios decât variantele precedente și își face treaba foarte bine (este mai precis). Stația de auto-golire pentru aspirator are și funcție de încărcare așa că salvează spațiu (și o priză). Purificatorul este ideal pentru o casă mare, dar, dacă nu ai fumători sau nu ții geamurile deschise într-o zonă cu mult praf, te poți descurca și cu unul mai mic.

CONTRA: Atunci când ai și auto-empty station și încărcătorul de aspirator în priză, aspiratorul nu știe unde să se ducă la încărcat. Plasticul negru lucios este un… aspirator de praf și de amprente. Adică orice particulă este vizibilă pe el.

Review-ul și despachetarea video de mai sus spun tot ce vrei să știi despre aceste produse. Ideea e simplă: da, un astfel de set ajunge la peste 4500 lei + costul telefonului. Dar la 900 Euro nu cumperi trei electrocasnice, ci cumperi liniște și timp liber. Aceste dispozitive te ajută să ai casa mai curată, să respiri un aer mai bun și să îți dedici timpul pentru activitățile de care vrei să te bucuri, în loc să dai cu aspiratorul prin casă.

Concluzie: Dacă ai o casă mai mare de 50mp și nu îți place să pierzi timp pentru a aspira, atunci un astfel de set este ideal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*