FOTO Vacanțe în Delta Dunării la prețuri promoționale la Lebăda Luxury Resort and Spa.

Ziua Îndrăgostiților la Lebăda Luxury Resort and Spa din Delta Dunării

Pachete de Valentine’s Day de la 209 euro pentru două persoane, cu mic dejun și cină incluse! Anul acesta, hotelierii au pregătit prețuri promoționale pentru cei care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiților în cel mai luxos și exclusivist resort din Delta Dunării, Lebăda Luxury Resort and Spa.

”Ofertele au fost pliate pe cerințele turiștilor, așa că au fost pregătite două tipuri de pachete. Primul este adresat, în mare parte, pentru cei care stau in apropiere, în special Tulcea sau Constanța și care vor să petreacă o singură noapte în resortul de cinci stele. Prețul pachetului pornește de la 209 euro pentru camera de două persoane. Cea de-a doua ofertă, special adaptată pentru Ziua Îndrăgostiților, include două nopți de cazare, iar prețul pentru o cameră de două persoane pornește de la 269 de euro”. Christophe Jacquat, director general Lebăda Luxury Resort and Spa

Ce includ pachetele de Valentine`s Day?

Ambele pachete pentru Valentine`s Day au incluse: micul dejun, cina romantică, dar și transferul de la Murighiol – Lebăda – Murighiol. De asemenea, îndrăgostiților li se oferă și un pachet ”Welcome” în cameră, au acces gratuit la SPA, dar și în Turnul de Observație de unde poți vedea intersecția Dunării Vechi cu Dunărea Nouă.

”Opțional poți opta pentru o cină romantică pe barcă, la apus, pe unul dintre lacurile din Deltă. Și, stați fără griji! Bărcile sunt încălzite, iar barcagii cunosc fiecare colțișor al Deltei, așa că vor alege locul perfect pentru surpriza ideală!” Andrada Popovici, director de comunicare

Alege Lebăda Luxury Resort and Spa și oferă-i persoanei iubite o experiență de neuitat, chiar pe insula din inima Deltei Dunării!

Sejurul în Delta Dunării mai ieftin cu 50%!

Vacanțele în Delta Dunării sunt, acum, la jumătate de preț! Resortul de 5 stele Lebăda Luxury Rsort and Spa vine cu oferte extrem de atractive pentru turiștii care vor să descopere Delta iarna. Așa că, pentru toată luna îndrăgostiților, hotelierii au pregătit o super ofertă: 50% discount la cazare! Bonus: micul dejun este inclus.

”Spre exemplu, pentru un sejur de două nopți într-o cameră de două persoane turiștii plătesc de la 69 de euro. Micul dejun este inclus, iar oferta este valabilă până pe 28 februarie, de duminica până joi.” Christophe Jacquat, director general Lebăda Luxury Resort and Spa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*