foodpanda va livra rapid produse pe plajele din Mamaia Nord și Năvodari, direct la șezlong

Livrator foodpanda. FOTO foodpanda

Platforma de comenzi și livrări rapide foodpanda anunță că începând de astăzi va livra produse pe plajele din Mamaia Nord și Năvodari, direct la șezlongul turiștilor. Produsele din oferta proprie foodpanda disponibile pentru livrarea pe plajă se axează pe nevoile imediate ale clienților, cumpărături rapide ce pot fi livrate în aprox. 15 minute.

Astfel, turiștii aflați pe plajă pot accesa secțiunea Shops / Magazine din cadrul platformei, având disponibile pentru comandă peste 1000 de produse de uz cotidian cu livrare rapidă. Printre categoriile de produse cuprinse în oferta proprie foodpanda se numără: fructe, înghețată și deserturi congelate, dulciuri și gustări, apă și sucuri, băuturi alcoolice, dar și kit-uri de călătorie sau creme de protecție solară.

„În plin sezon estival, lansăm posibilitate de livrare a produselor comandate direct pe plajă, chiar la șezlongul turiștilor. Prin această inițiativă, ne dorim să fim alături de clienții noștri chiar și atunci când aceștia se află în vacanță, având la îndemână aplicația lor preferată pentru comenzi rapide de mâncare sau alte produse de necesitate imediată de care au nevoie atunci când sunt la plajă. Astfel, cu ajutorul foodpanda vor avea avantajul să se bucure neîntrerupt de de vacanța lor, scutind deplasări în plus sau timpul petrecut la cozile magazinelor”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România.    

Potrivit reprezentanților foodpanda, clienții platformei pot face comenzi cu livrare pe plajă în intervalul orar cuprins între orele 08:00 – 19:00. Flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate în aprox. 15 minute de la momentul plasării comenzii în aplicație. Valoarea minimă a unei comenzi este de 30 de lei, iar taxa de livrare pentru fiecare comandă este de 5 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*