foodpanda a înrolat 1000 de magazine în aplicație în acest an

Foodpanda

foodpanda, cea mai mare platformă de food delivery din România, a listat anul acesta circa 1000 de magazine la nivel național în categoria Shops din aplicație, iar pe tot parcursul lunii noiembrie compania va oferi livrare gratuită pentru comenzile din această secțiune. Până la finalul anului viitor, foodpanda vizează o pondere de peste 10% din business pentru segmentul de comerț rapid.

Potrivit foodpanda, în topul categoriilor de retaileri listați se află magazinele alimentare în proporție de 45% din total, urmate de magazinele de băuturi cu 13%, cele de proximitate cu 12%, patiserii (8%) și florării (6%). Până la finalul acestui an, compania are în plan să adauge în segmentul dedicat comercianților o nouă categorie, cea de farmacii.

Reprezentanții companiei afirmă că deși serviciile de livrare imediată de la magazine se află în curs de dezvoltare în toate orașele, platforma a constatat o cerere mai mare din partea utilizatorilor în București, Cluj-Napoca, Bacău, Constanța și Ploiești.

Printre cele mai comandate categorii de produse din secțiunea Shops de către clienții foodpanda sunt: apa, lactatele și brânzeturile, produsele de cosmetică și îngrijire personală, snacks, berea și produsele din tutun.

„În acest an, extinderea foodpanda pe noi verticale de business din zona de retail a fost unul dintre obiectivele noastre strategice pe plan local. Cei aproximativ 1000 de comercianți listați în platformă sunt dovada faptului că serviciile noastre de livrare sunt foarte apreciate deopotrivă de partenerii și utilizatorii foodpanda. Suntem încă la început de drum, însă în perioada următoare ne propunem să ne consolidăm poziția în zona de retail, devenind prima opțiune a clienților pentru majoritatea produselor de care aceștia au nevoie în viața de zi cu zi, nu doar în momentele în care doresc să comande rapid mâncarea preferată. În acest sens, vom încheia parteneriate cu tot mai mulți comercianți, atât parte a unor lanțuri comerciale mari, consacrate, cât și magazine de proximitate cu prezență locală, pentru a oferi cea mai diversă experiență de cumpărături cu livrare imediată la domiciliu de pe piața locală”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*