FlorideLux.ro organizează Black Friday cu reduceri de 30% la produse premium și opțiune de livrare oricând în următorul an

Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, va organiza evenimentul Black Friday în ziua de vineri, 13 noiembrie, pregătind reduceri de 30% pentru buchete și aranjamente florale premium din ofertă.

Potrivit reprezentanților companiei, ofertele pregătite de FlorideLux.ro pentru Black Friday vor fi disponibile doar vineri, 13 noiembrie, și oferă clienților posibilitatea de a opta pentru livrarea comenzii oricând, chiar și pe parcursul anului viitor.

Astfel, cu ocazia Black Friday, clienții vor avea la dispoziție circa 50 de produse premium la promoție, de la cutii de trandafiri, ideale pentru sărbătorile de Valentine’s Day sau Dragobete, buchete cu lalele și frezii, potrivite pentru zilele de 1 sau 8 martie, până la cupole cu trandafiri criogenați sau aranjamente pentru Crăciun.

„2020 este un an plin de provocări, însă tocmai dinamica crescută a pieței de comerț electronic din România ne-a convins să organizăm anul acesta o campanie de Black Friday, cu reduceri de 30% aplicată unei selecții de produse premium din oferta noastră. Am ales o singură zi, 13 noiembrie, în care să se desfășoare campania, pentru a-I încuraja pe clienți să profite cât mai mult de reducerile consistente, mai ales că pot opta pentru livrare în viitor, anul acesta sau în 2021”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Compania estimează că cele mai solicitate produse de către clienții FlorideLux.ro cu ocazia Black Friday vor fi cutiile cu trandafiri, urmate de trandafirii criogenați și buchetele cu trandafiri, acestea fiind de departe florile preferate de români.

Campania de Black Friday va fi disponibilă online, pe site-ul FlorideLux..ro, dar și în magazinul din București, unde vor fi prezente produsele din oferta online de Black Friday, precum și alte produse la promoție din categoria cadouri. În ceea ce privește magazinul din Brașov, toate produsele de pe stoc vor fi reduse și vor putea fi achiziționate pe loc de cei interesați.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*