FlixBus începe primele curse în Brazilia

FlixBus începe primele curse în Brazilia

FlixMobility, una dintre cele mai importante companii tech de servicii de mobilitate, își continuă expansiunea globală și începe să opereze primele curse în Brazilia. Primele rute vor conecta orașele São Paulo, Rio de Janeiro și Belo Horizonte.

Furnizorul de servicii de mobilitate aduce modelul său de afaceri cu focus pe sustenabilitate pe una dintre cele mai mari piețe de transport cu autocarul din lume. În Brazilia, aproximativ 60% din populație apelează la autocar pentru călătoriile pe distanțe lungi. Îmbinarea călătoriile verzi și accesibile cu un produs de înaltă calitate și standarde de siguranță stricte s-a dovedit a fi deja o formulă de succes atât în Europa, cât și în Statele Unite. Recent, FlixMobility a anunțat achiziționarea legendarei companii americane de transport Greyhound.

“Brazilia este o piață strategică pentru noi datorită dimensiunilor sale și potențialului ridicat pentru călătorii cu autocarul pe distanțe lungi. Suntem o companie care inovează în domeniul mobilității la nivel global și ne dorim să oferim opțiuni de călătorie accesibile și sustenabile unui număr cât mai mare de pasageri din întreaga lume. Suntem extrem de fericiți să începem operațiunile în Brazilia”, a declarat André Schwämmlein, fondator și CEO al FlixBus.

“Introducem o nouă alternativă de mobilitate în Brazilia, cu scopul de a ne extinde în regiunile în care în prezent nu există concurență și unde locuitorii nu au acces la mijloace de transport în comun. Cu o abordare inteligentă a business-ului și un produs de înaltă calitate, FlixBus a reușit să schimbe modul în care oamenii călătoresc în Europa și SUA. Acum, le oferim clienților brazilieni aceeași experiență de călătorie prietenoasă cu mediul, cu standarde de înaltă calitate și cel mai bun raport calitate-preț”, a declarat Edson Lopes, director general FlixBus Brazilia.

Noile rute vor fi operate de Grupo Adamantina, primul partener local al companiei, care va beneficia de expertiza FlixBus în materie de marketing și vânzări, informații despre rute, managementul calității și extinderea continuă a produselor.

“Suntem conștienți de istoricul de calitate al FlixBus în afara Braziliei. A fi primul partener al companiei în Brazilia este un pas fundamental în consolidarea Adamantina la nivel național, permițându-ne să concurăm cu orice alt grup de transport rutier”, a declarat Clóvis Nascimento Martins, proprietarul Grupo Adamantina.

“Ne dorim să oferim conexiuni suplimentare și să cooperăm cu mai mulți parteneri locali. Dorim să creăm o rețea solidă în Brazilia, similară rețelelor pe care le avem în Europa și în Statele Unite, unde colaborăm cu peste 500 de parteneri de transport locali”, a mai precizat Edson Lopes.

“FlixBus este unul dintre primii jucători globali care va oferi clienților brazilieni servicii de mobilitate accesibile și confortabile, ca urmare a măsurilor luate de autoritățile federale de reglementare de a sprijini o piață dechisă și competitivă în transportul rutier de pasageri. “

În România, operatorul de servicii de mobilitate oferă curse internaționale directe din peste 100 de orașe spre 14 țări din Europa printre care se numără Bulgaria, Austria, Belgia, Franța, Germania sau Italia.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*