Flash Video pe iDevices, fara jailbreak

O noua solutie de vizionare a filmelor de pe Youtube, Blip.tv, Break, Dailymotion, FlickrVideo, Mega Video (daca ai instalat OPlayer) si Vimeo a aparut pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Pasii sunt cit se poate de usor de parcurs si nu ai nevoie sa faci jailbreak.

Pasul 1: Deschide Safari pe iDevice si mergi la http://iosflashvideo.fw.hu/

Pasul 2: Apasa pe butonul “+” ca sa adaugi un bookmark la pagina respectiva, apoi da SAVE.

Pasul 3: Deschide bookmark-urile si editeaza bookmarkul pe care tocmai l-ai salvat.

Pasul 4: Scrie acolo ceva gen iOSFlash sau ce vrei tu ca sa iti aduca aminte usor de el.

Pasul 5: Sterge tot ce este in bookmarkul respectiv inainte de “javascript:h=document” si apoi apasa Done.

Pasul 6: inchide Bookmarks si mergi pe o pagina care stii ca are filme in flash. Cind intri pe ea vei vedea ca in locul clipurilor ai un spatiu gol. Apsa pe butonul “iOSFlash” creat la pasul 4.

A mers? Lasa doua vorbe in comentarii!

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*