firefox 3 pe usb flash drive

daca nu vrei sa depinzi de internet explorer 6 sau 7 de pe calculatoarele de la munca sau de pe la net cafe-uri ai acum posibilitatea sa-ti iei firefox-ul la plimbare.

jucaria celor de la portable apps nu e noua. noutatea e ca ai acum versiunea 3.0. daca mai ai si un foxmarks si alte add-on-uri nu mai ai nevoie de altceva.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. m-ar interesa shi pe mine asa ceva…de unde pot sa il cumpar sau sa il comand online…??????

  2. cand am spus k m-ar interesa shi pe mine asa ceva …nu m-am exprimat eu cum trebuie….pentru k nu am inteles….dak downloadez aceasta versiune….shi o bag pe un u.s.b. flash o sa imi mearga netu fara monem sau ce…k asta nu am inteles…va rog sa ma ajutati k nu ma prea pricep la astea….va rog mult de tot…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*