Filmul Oasis Knebworth 1996 se difuzează în cinematografele din România și din întreaga lume pe 23 septembrie, într-o singură proiecție-eveniment

Filmul Oasis Knebworth 1996

Pe 10 și 11 august 1996, 250.000 de fani au fost prezenți în Knebworth Park, în vecinătatea Londrei, pentru a-i vedea pe Oasis cântând în două concerte-record, definitorii pentru perioada respectivă. Biletele pentru cele două concerte s-au vândut vândut într-o singură zi, peste 2% din populația din Marea Britanie încercând să cumpere măcar un bilet.

Era un moment în care Marea Britanie își revenea încet după un deceniu de recesiune. O încredere crescândă în artă și cultură se manifestau în acea perioadă, ceea ce pentru Oasis s-a “tradus” într-o creștere fabuloasă, ei și muzica lor reflectând noile convingeri ale oamenilor.

Cu un playlist  format numai din hituri precum Champagne Supernova, Wonderwall, Live Forever sau Don’t Look Back In Anger – concertele din Knebworth Park au marcat apogeul succesului trupei și au devenit referință pentru o întreagă generație.

Oasis Knebworth 1996 este povestea acelui sfârșit de săptămână, a relației speciale dintre Oasis și fanii lor, văzută și simțită prin ochii și sufletele oamenilor care au fost acolo. Nu lipsesc imagini și interviuri exclusive cu trupa, cu fanii și cu echipa din spatele scenei.

Regizat de Jake Scott (fiul lui Ridley Scott și regizor al filmelor Alien 3, Welcome to The Rileys), Oasis Knebwoth 1996 este o sărbătoare cinematografică veselă și intensă a unuia dintre cele mai importante concerte din ultimii 25 de ani.

Filmul rulează în România și în cinematografele din întreaga lume într-o singură proiecție eveniment, pe data de 23 septembrie în cinematografele din rețelele Cinema City, Happy Cinema, Cinema One, dar și la cinema Movieplex  și Cinemax din București.

Biletele s-au pus în vânzare la casele de bilete și online, pe site-urile cinematografelor.

Filmul este distribuit în România de Pannonia Entertainment, prin Digital Emotions.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*