Festivalul Mamaia 2007

incepe circul :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. asa este. sper sa ne spui cum e acolo. si poze… cu vocile….alora mici, dar si vedetelor!!!!!!!!!!!

 2. @harry: din pacate sunt la peste 13 mii de km. iar in miami ajung mai greu stirile de la mamaia. dar am urechi in constanta si pot sa mai aflu una alta ;)

  @sofia: nush cine face parte din juriu anu asta, dar nush de ce pare tot mai prafuit festivalul. am vazut si site-ul… e acelasi de ani de zile..

 3. Cea mai urata scena vazuta pana la varsta mea.Un show istoric lumini ieftine.Pacat de vocile artistilor de valoare.Spuneti si voi daca nu este ca un studio de pe vremea lui ceasca unde se ascultau slagare care acum nu mai inseamna mare lucru.Sunt si slagare care merita pastrate in suflet. Eu ma refeream la cei care au cantat o data si atat.Oameni buni suntem in Europa suntem in civilizatie.Aici trebuie bani multi ca treaba sa mearga bine.Mamaia trebuie intinerita :((( Imi pare rau daca am fost prea rau dar asa vad eu lucrurile ca un simplu privitor Multumesc!

 4. va vad pe TVR INT. si-mi place ce vad !
  asta-i muzica care ne creste!!! stiu ce spun !
  de aici de departe va spun ca santeti *bravo*!
  PARIS.

 5. :)) AVeti noroc Io is din Constanta si am fost la festival ama filmat tot si am facut poza cu Lucia Dumitrescu ( marea castigatoare) si cu multi altii cine vrea sa lase aici un reply cu ce img vrea

 6. hello..eu as vrea niste poze cu proconsul dak se poate….aaa…si nu stie nimeni unde pot sa gasesc piesele?ma intereseaza una de la interpretare..a lui Ovidiu Turca..plsss….

1 Trackback / Pingback

 1. Mamaia 2007 - castigatorii | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*