Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca și Sărbătoarea Borșului de Pește din Delta Dunării – Crișan, reprogramate pentru 2021

Festivalul Borșului de Pește în Delta Dunării. FOTO Asociația Delta Dunării

Luna septembrie, în mod tradițional, luna festivalurilor gastronomice în Delta Dunării este mult mai săracă în acest an, atât de complicat din punct de vedere sanitar, dar și economic.

Din păcate nici cele două evenimente atât de îndrăgite de turiști și de localnici, Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca și Sărbătoarea Borșului de Pește din Delta Dunării – Crișan, nu se organizează în acest an, ca măsură de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, acestea fiind reprogramate pentru anul 2021.

Asociația Delta Dunării atrage atenția asupra ofertelor promovate în mediul online, sub denumirea de „festival al borșului de pește” și îi roagă pe cei interesați să consulte foarte atent condițiile de participare, costurile și să solicite detalii despre organizatori, pentru a evita eventuale neplăceri.

„Anul acesta Delta Dunării este în topul preferințelor turiștilor români ca destinație ideală de vacanță, în context pandemic. Sigur că, turiștii s-au obișnuit ca din oferta turismului deltaic să nu lipsească și numeroasele evenimente culturale și gastronomice, dar în acest an, chiar dacă acestea lipsesc, îi asigurăm că destinația turistică Delta Dunării rămâne la fel de fascinantă. Și pentru că sezonul turistic continuă în Delta Dunării, îi invităm pe toți cei care iubesc natura să experimenteze o plimbare cu caiacul sau să participe la o partidă de pescuit. Îi asigur că vor avea parte de experiențe de neuitat.” a declarat Cătălin Țibuleac, președintele Asociației de Management Delta Dunării.

Sezonul turistic continuă în Delta Dunării până la finalul lunii noiembrie, iar cele mai căutate activități de recreere sunt: pescuitul, traseele de caiac-canoe, cicloturismul, plimbările pe canale și traseele în pădurile Letea și Caraorman.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*