femeia perecta – robotul viitorului cu livrare in 48 ore

nu stiu ce sa cred. m-am inscris pe lista magazinului lor online. sa vedem ce preturi au… nu de alta, dar robotzica stie sa gateasca, sa te asculte si sa vorbeasca si nu in ultimul rind sa-ti satisfaca nevoile… sexuale.

vine in varianta bruneta, blonda sau roscata si in curind in varianta masculina (nu gay, ci masculina)

un scurt documentar aici, iar mai jos e reclama oficiala.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Faina poanta … si bine lucrata.

  Felicitari autorilor, insa in general cand faci asa poante elaborate ar fi bine sa “te dai de gol” mai evident … unii ar putea ca e reala :)

 2. Intr-adevar. Inetresant… e
  Mintea omului e sloboda. E libera si pentru a inventa si lucruri nebanuitre dar si o multime de tampenii.
  Chiar, o intrebare retorica: E nevoie de asa ceva? Noi avem nevoie de asa ceva sau ele ar avea nevoie de opusul acestei prezentari?
  Cat despre gluma.. .Gluma, gluma… Gustul, e cam amar – insa.
  Parerea mea.

  Spor maxim.

 3. PS. Sry de post dublu…
  Chiar ai vrut sa scrii titlul asa? Abia acum am vazut.
  Daca da, e interesant. Daca nu… it’s Ur call.

  Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*