Fără cash: Volt, prima aplicație 100% românească de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer, permite acum și transferul instant de pe Revolut

Transfer de pe Revolut, prin Volt
Transfer de pe Revolut, prin Volt

Utilizatorii Revolut pot transfera bani instant între contul Revolut și orice card de debit al unei bănci românești. Acest lucru este posibil acum prin Volt, prima aplicație românească de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer din România.

Dacă în majoritatea cazurilor, transferurile dintre cardurile Revolut și cele bancare pot dura până la 2 zile, prin Volt transferul de bani se face instant. Mai mult decât atât, până în acest moment, aplicația este disponibilă gratuit tuturor utilizatorilor, pentru transferuri cu zero comision.

Aplicația Volt, lansată în parteneriat cu Mastercard și Libra Internet Bank, oferea deja posibilitatea transferului de bani instant dintr-un cont în altul, între bănci diferite. Ultimul update Volt vine cu posibilitatea tranzacționării instante între Revolut și cardurile bancare. Transferurile se fac simplu, orice utilizator putând astfel trimite sau primi bani doar cu numărul de telefon, oriunde în România, fără să aibă nevoie de un alt cont bancar, respectiv de OP-uri sau IBAN-uri.

“Venim cu această noutate pentru clienţii noştri în momentul în care au cea mai mare nevoie ca tehnologia să le rezolve problemele ridicate de limitarea utilizării banilor cash. Aplicația Volt răspunde nevoilor oamenilor de a trimite bani în siguranță familiei și prietenilor, pe de o parte, iar pe de altă parte, își propune să rezolve situații precum: plata ratelor de pe cardul de salariu pe un card de credit, decontările de avansuri pentru angajații care își susțin activitățile de acasă, plata meditațiilor sau a cursurilor online, plata chiriei, plata bunurilor din marketplace-uri, colectarea de bani pentru cadouri sau necesități urgente între persoane. Toate acestea sunt situații reale prin care oamenii trec în această perioadă și care pot fi rezolvate prin tehnologie, respectiv prin transferuri simple de bani de pe telefoanele mobile”, declară Radu Ciorbă, CEO al Volt Finance.

Cum folosești Revolut împreună cu Volt

Pentru a realiza un transfer instant de pe Revolut pe cardul bancar, ai nevoie, în primul rând, de un card virtual Revolut emis după 1 octombrie 2019. Acesta se creează simplu în aplicația Revolut, din pagina My Cards. Primul card virtual este gratuit și nu înlocuiește cardul fizic deja emis, ci îl dublează, contul cu bani rămânând același.
Următorul pas este să îți adaugi cardul virtual în aplicația Volt. Procesul de validare și adăugare a unui card virtual în aplicația Volt este același ca și pentru un card obișnuit. Odată realizată procedura, poți efectua transferuri instante și cu zero comision, între Revolut și orice card bancar, via Volt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*