EY a asistat Carrefour în preluarea activităţilor Cora din România

Liliana Bușoiu. FOTO DC Communication

EY a asistat Carrefour în semnarea unui acord cu Grupul Louis Delhaize pentru achiziția activităților sale din România, inclusiv 10 hipermarketuri Cora și 8 magazine Cora Urban, precum și aproape 2.400 de angajați. Aceasta este cea mai importantă tranzacție de pe piața românească de retail alimentar din ultimii ani.

Tranzacția este supusă, în special, aprobării autorităților relevante din domeniul concurenței și se preconizează că va fi finalizată până la sfârșitul anului 2023.

Echipa financiară şi fiscală care a acordat consultanţă din partea EY România a fost coordonată de Liliana Buşoiu, Alexandra Brînzan şi Alexandru Onţică, pentru asistenţă financiară, şi de Miruna Enache, Cristina Clujescu, Costin Manta, Claudia Sofianu şi Horaţiu Cocheci pentru asistenţă fiscală şi asistenţă privind resursele umane. Echipa EY Franța care s-a ocupat de coordonarea și relațiile cu echipele grupului Carrefour a fost condusă de Jean-Daniel Oltz pentru aspectele financiare și de Cédric Devouges pentru aspectele fiscale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*