evoMAG dă startul Black Friday și anunță reduceri de până la 80% la peste 165.000 de produse

Mihai Pătrașcu, CEO EvoMAG

evoMAG dă startul azi, 28 octombrie, celui mai mare Black Friday de până acum și oferă discount-uri de până la 80%, la peste 165.000 de produse, din circa 6.000 de repere.

evoMAG desfășoară Black Friday 2022 în intervalul 28 octombrie – 27 noiembrie, pe parcursul a patru runde de reduceri. Ca și anii trecuți, în fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat, anterior, de reduceri. Compania estimează o creștere de aproximativ 10% a vânzărilor în perioada de Black Friday 2022, față de perioada similară a anului trecut.

Cea mai rapidă livrare de Black Friday din România

Parteneriatele încheiate cu cele mai importante platforme de livrări rapide din România, Glovo, Bringo și Tazz asigură livrarea produselor comandate în mai puțin de o oră în București, toate produsele listate în cele 3 platforme fiind în stocul evoMAG și disponibile imediat.

Livrare non-stop

Livrarea produselor în cele peste 3.500 de lockere easybox din țară, în urma parteneriatului cu compania de curierat Sameday, le permite clienților să ridice produsele non-stop, la orice oră din zi și din noapte, într-un interval de până la 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate.

Evenimentul de shopping Black Friday 2022 va fi împărțit în 4 episoade, ce vizează reduceri și produse diferite:

Episodul 1 oferă produse cu reduceri de până la 60% și are loc în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie;

Episodul al doilea se desfășoară între 4 și 10 noiembrie și oferă reduceri de până la 70%;

Episodul al treilea aduce reduceri de până la 80% și are loc în perioada 11 – 13 noiembrie;

Iar episodul al patrulea de Black Friday se va desfășura la evoMAG între 14 și 27 noiembrie.

evoMAG stimează că în decursul a maximum 7 zile de la încheierea fiecărui episod de reduceri, vor fi livrate peste 90% din produsele comandate.

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse, cele mai mari reduceri fiind la: televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile, trotinete electrice etc.

Black Friday cu plata în rate

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în 12 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 12 rate prin cardul de credit de la BCR, în 8 rate fără dobândă prin cardul de credit Card Avantaj de la Credit Europe Bank, în 6 rate fără dobândă prin BRD și prin Bonus Card de la Garanti BBVA și în 4 rate direct cu cardul de debit prin Oney, iar TBI Bank pune la dispoziție opțiunea de finanțare prin credit online.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*