Eveniment de susținere și promovare Start-Up-uri în Regiunea Sud-Muntenia

Smart Networking

Prin mecanisme inovatoare și crearea de parteneriate vizăm în mod direct creșterea nivelului de ocupare și a nivelului de trai în Regiunea Sud-Muntenia. Proiectul Antreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambițioși, Motivați, de Succes” contribuie în acest sens la atingerea obiectivului Strategiei Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă 2014-2020.

Evenimentul susține și promovează pe piața locală și națională, firmele inființate prin proiect și serviciile și/sau produsele antreprenorilor SMART: #antreprenorismart http://portal.antreprenorismart.ro/smart-start-up-uri/.

De asemenea, evenimentul reprezintă o oportunitate de parteneriat și de informare cu privire la posibilitățile de afaceri și/ sau colaborare/ dezvoltare pe piața locală, națională și internațională.

În cadrul evenimentului sunt invitați antreprenorii firmelor inființate prin proiect, membrii echipei de proiect, precum și alți membri ai grupului țintă. Discutam despre exemple de bune practici, despre provocările din această perioadă de criză și despre posibilități de finanțare și de parteneriat împreuna cu:

Flori Iordache, Fondator/ Coregraf – Asociația Culturală pentru Copii și Tineret MILLENIUM ART din Giurgiu, https://www.facebook.com/Flori-Iordache-Millenium-Art-1473210116339787/

Marius Alexa, CEO al companiei de media Arhipelago, fondatorul portalului Finantare.ro, întreprinzător, manager, trainer, profesor universitar, speaker, lider politic, lider ONG și, nu în ultimul rând, organizator de conferințe de afaceri,

Raluca Maria Tomuță, Mobimar Expert SRL, Godyris Hope SRL și Director General al ”Danube Furniture Cluster”; https://adf-dfc.ro/echipa/.

Participanții la eveniment, precum și deținătorii de afaceri din Regiunea Sud-Muntenia sunt invitați să completeze un chestionar în vederea realizării unui studiu privind impactul programelor de sprijin ale antreprenoriatului asupra mediului de afaceri:

Participarea la eveniment este GRATUITĂ și se realizează pe bază de înscriere online prin formularul de contact: http://portal.antreprenorismart.ro/.

Locurile sunt limitate. Evenimentul de va desfășura online pe ZOOM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*