Eu merg la vot!

Ceea ce iti recomand si tie. Cit dureaza sa votezi? Jumatate de ora cu tot cu drum? Acea jumatate de ora poate sa schimbe viata Romaniei pentru cel putin 5 ani.

Important este sa merg si eu si tu si sa-i indemnam pe toti cei nehotarati sa iasa la vot si sa aleaga cu inima.

In primul tur eu voi vota cu un candidat care stiu ca nu va ajunge in turul 2. Dar votez cu inima. In turul 2 voi vota cu persoana care cred ca este mai putin daunatoare acestei tari.

Important este sa votezi. Nu alegem un presedinte in fiecare zi si sunt convins ca nu vrei sa voteze pentru tine oamenii cu mai putina scoala, pensionarii sau cei care au primit un pui si un pachet de faina ca sa mearga la urne.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Adică stând acasă și încasând banii de pe asistența socială de la primărie @Ciprian? Sau lasă că nu se întâmplă nimic dacă nu votez, că oricum votul meu nu contează?

    Din acest motiv au murit copii, părinți, bunici în ’89 ca voi (noi, eu, s.a.) să fim liberi. Suntem liberi? O ducem bine?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*