Esti gata pentru iOS 7?

Niciodata nu am vazut o modificare mai mare in felul in care arata iOS decit la trecerea de la iOS 6 la iOS 7. Icoanele sunt diferite, animatiile sunt schimbate, meniuri cu totul altfel dar si functionalitati noi.

Esti gata sa lasi in urma ceea ce stiai si cu ce te-ai obisnuit de sase ani si sa treci la iOS 7? Si nu ma refer numai la ideea de a te obisnui cu gandul, ci sa-ti pregatesti telefonul.

1. Inainte de orice, asigura-te ca iDevice-ul tau este compatibil cu iOS 7.

Noul sistem de operare merge fara probleme pe iPhone 5s, 5c si 5. Dar poate fi instalat si pe 4S (fara filtre in Camera foto si fara AirDrop) sau pe iPhone 4 (fara Siri, Panoramic Photos si limitarile de la 4S).

iOS 7 merge pe iPad de la generatia a 2-a in sus, pe iPad mini si pe iPod touch generatia a 5-a.

2. Back-up de doua ori si inca o data pentru ce e important.

Crezi ca esti gata de update? Conecteaza telefonul la computer prin cablu sau WiFi si fa un back-up pe computer. Apoi fa un back-up pe iCloud. Meniul este in iTunes, pe telefonul tau, in Tab-ul Summary.

Stiu ca asta pare de ajuns, dar nu strica un back-up in plus. Ma refer la chestiile cu adevarat importante: contacte si poze.

Contactele le ai probabil si pe computer in Outlook sau Contacts.app. Pozele poti sa le descarci automat cu Dropbox sau sa le pui pe computer.

Crezi ca aplicatiile tale vor fi mai dezordonate dupa update? Fa cite un screenshot la fiecare home page in parte si pune pozele pe computer sau pe mail.

3. Dar aplicatia mea preferata merge pe iOS 7

Da, Exista anumite aplicatii care nu merg cu iOS 7. Si daca tu ai nevoie de ele in fiecare zi ce poti sa faci? Cel mai simplu este sa verifici asta inainte de update. Probabil ca informatia nu este disponibila nicaieri, asa ca poti sa intrebi developerul sau sa astepti sa apara un update pentru ea.

Cauta o adresa de mail, formular de contact sau da-i un mesaj pe Twitter si vezi ce-ti spune. Poate ca nu vrei sa treci la iOS 7 decit atunci cind esti sigur ca poti sa folosesti toate aplicatiile cu adevarat necesare.

4. Nu uita de baterie

Vei avea cateva ore in care vei butona noul tau device asa ca nu uita sa incarci bateria inainte ca sa ai cu ce sa te joci :)

Ai urmat toate sfaturile? Atunci esti gata de update. Sper sa-ti placa mai mult decit imi place mie. Dar despre asta imi dau cu parerea dupa 19 septembrie.

Apropo, daca depinzi de hacktivation, Jailbreak sau deblocare (hardware sau software) nu este nevoie sa-ti mai spun ca nu e momentul sa treci la iOS 7.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*