electronice mai ieftine in Romania

am avut un oareshce soc azi cind am vazut ca o jucarie din categoria electronice se vinde pe piata romaneasca la un pret muuult mai mic decit in sua. si nici nu e contrafacuta. vine cu "ceferticatu" de garantie pe 2 ani si …chiar functioneaza.

vroiam de ceva vreme sa-mi iau un usb flash drive. e … igienic sa ai unu in buzunar.

sandisk cruzer microla categoria asta caut pina gasesc ce e mai bun din toate punctele de vedere, inclusiv raportu calitate-pret. gasisem ceva pe gustu meu in state – un sandisk cruzer micro. cel de 2 giga se vindea, conform producatorului la 99.99 $. eram la un pas sa-l iau dar m-am abtinut si uite ca azi nu regret pasu'.

am gasit jucaria de mai sus de 2 giga la 950 mii lei vechi!!! deci O TREIME din pretul afisat de Sandisk. e oferta la un en-gros-ist romanesc. pai cum sa nu il iau imediat?!?

ciudat este ca Sandisk spune ca flashu' va fi disponibil din luna martie 2007. ei, uite ca le-am luat-o inainte americanilor :)

2 Comments

  1. Puteai sa-ti iei ceva chiar mai ieftin de la shopix.ro,un A-Data 2 GB USB Flash Drive 2.0-PD2My Flash,cu o greutate de 10 grame si dimensiuni super OK:69,6x17x10 mm la un pret ce sfideaza orice concurenta:68,58 RON

  2. pe mine ma interesa sa fie sandisk, adik o maca buna, cu tradite in memorii flash. apoi vroiam ceva de f mici dimensiuni fizice si cu memorie cit mai mare.
    a-data a inundat piata omaneasca dar am auzit destule povesti despre flash-drive-uri care au crapat subit cu toate info pe ele asa ca nu vreau sa am probleme.
    sandisku vine si cu 2 mansoane cauciucate si cu o chestie de agatat la git – cadou si e rezistent la socuri. asta m-a atras la el.
    stiu ca sunt flash-drive-uri mai ieftine si mai mari. am vazut si la 8 giga!!! da, au aparut si de 8, dar nu sunt atit de sigure si rezistente precum cel ales de mine. sau altfe spus, odata ce am dat atitia bani..macar sa-mi laud si yo jucaria…

1 Trackback / Pingback

  1. usb drive - evolutie | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*