electronice mai ieftine in Romania

am avut un oareshce soc azi cind am vazut ca o jucarie din categoria electronice se vinde pe piata romaneasca la un pret muuult mai mic decit in sua. si nici nu e contrafacuta. vine cu "ceferticatu" de garantie pe 2 ani si …chiar functioneaza.

vroiam de ceva vreme sa-mi iau un usb flash drive. e … igienic sa ai unu in buzunar.

sandisk cruzer microla categoria asta caut pina gasesc ce e mai bun din toate punctele de vedere, inclusiv raportu calitate-pret. gasisem ceva pe gustu meu in state – un sandisk cruzer micro. cel de 2 giga se vindea, conform producatorului la 99.99 $. eram la un pas sa-l iau dar m-am abtinut si uite ca azi nu regret pasu'.

am gasit jucaria de mai sus de 2 giga la 950 mii lei vechi!!! deci O TREIME din pretul afisat de Sandisk. e oferta la un en-gros-ist romanesc. pai cum sa nu il iau imediat?!?

ciudat este ca Sandisk spune ca flashu' va fi disponibil din luna martie 2007. ei, uite ca le-am luat-o inainte americanilor :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Puteai sa-ti iei ceva chiar mai ieftin de la shopix.ro,un A-Data 2 GB USB Flash Drive 2.0-PD2My Flash,cu o greutate de 10 grame si dimensiuni super OK:69,6x17x10 mm la un pret ce sfideaza orice concurenta:68,58 RON

  2. pe mine ma interesa sa fie sandisk, adik o maca buna, cu tradite in memorii flash. apoi vroiam ceva de f mici dimensiuni fizice si cu memorie cit mai mare.
    a-data a inundat piata omaneasca dar am auzit destule povesti despre flash-drive-uri care au crapat subit cu toate info pe ele asa ca nu vreau sa am probleme.
    sandisku vine si cu 2 mansoane cauciucate si cu o chestie de agatat la git – cadou si e rezistent la socuri. asta m-a atras la el.
    stiu ca sunt flash-drive-uri mai ieftine si mai mari. am vazut si la 8 giga!!! da, au aparut si de 8, dar nu sunt atit de sigure si rezistente precum cel ales de mine. sau altfe spus, odata ce am dat atitia bani..macar sa-mi laud si yo jucaria…

1 Trackback / Pingback

  1. usb drive - evolutie | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*