editare video online cu youtube remixer

era urmatorul pas logic, nu? de ce sa instalezi programe complicate pe computeru pesonal cind poti sa faci totu mai simplu…online. 

you tube remixer e deocamdata in teste dar promite… 

promite editare audio, video, grafica adik tranzitii, egalizare de sunet si tot ce-i terbuie unui filmuletz ca sa arate bine… aaa si tehnologia e facuta de adobe. inca o legatura ascunsa intre apple si google ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*