Echipamente și software de imagistică 3D pentru numărarea exactă a persoanelor

Echipamente și software de imagistică 3D pentru numărarea exactă a persoanelor

Axis Communications anunță lansarea echipamentului AXIS P8815-2 3D People Counter, care îmbină într-un singur dispozitiv echipamente hardware și software 3D ce facilitează numărarea în timp real a persoanelor care trec printr-o zonă predefinită. Datele pot oferi informații despre tendințele vizitatorilor, ajutând astfel diferitele organizații – de la magazinele comerciale la muzee – să își optimizeze activitățile.

AXIS P8815-2 utilizează imaginile transmise de doi senzori pentru a genera o hartă 3D – reprezintă o alegere ideală pentru mediile dificile în care există umbre, lumină puternică a soarelui, zone de strălucire sau un volum ridicat de trafic pietonal. In plus, acesta este deosebit de util în zonele prevăzute cu uși turnante sau intrări neconvenționale.

Pentru intrările largi, este posibilă conectarea a două contoare. În plus, accesoriile opționale fac posibilă instalarea echipamentului pe dispozitive suspendate sau încastrat într-un tavan.

Contorul AXIS P8815-2 este însoțit de un program software preîncărcat și calibrat în avans, astfel încât să poată fi instalat rapid și ușor.

  • Avantajele principale includ:
  • Numărarea 3D a persoanelor;
  • Echipamente hardware și software integrate;
  • Optimizare pentru condiții dificile;
  • Zonă de contorizare flexibilă;
  • Informații despre tendințele vizitatorilor.
  • AXIS P8815-2 este disponibil prin local prin intermediul rețelei de distribuție Axis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*