Echipa de … experimentatori

Ieri am incercat un experiment. Azi cind mi-am verificat mailu am fost surprins sa constat cit de multi romani sunt interesati sa participe la ceva despre care nu au idee…

pe de alta parte mi-a facut placere sa aflu ca sunt oameni care scriu bine in engleza si care stiu sa trimita emailuri bine facute. Pentru toti aceea: de ce nu aplicati pentru un job in strainatate?

Lasand gluma la o parte, Gashca a fost aleasa. Cei care indeplinesc conditiile cerute de experiment au primit un email cu mai multe detalii.

Uite asa mi se confirma ca boio.ro are cititori la fel de inteligenti. Cu toate ca… nimeni nu a stiut sa puna un titlu klumea la emailul ala :P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*