Eaton 3S Gen2 – Protecție pentru echipamente rezidențiale și profesionale

Eaton 3S Gen2 - Protecție pentru echipamente rezidențiale și profesionale

Venind în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor și consumatorilor casnici în această perioadă de incertitudine pe plan energetic, Eaton le propune gama de UPS-uri (uninterruptible power source, sau surse de energie neîntreruptă) 3S Gen 2. Acestea reprezintă soluțiile perfecte pentru protejarea echipamentelor electronice și, mai ales, a informațiilor stocate pe acestea, în cazul supratensiunii sau chiar a penelor de curent.

Eaton 3S Gen2 este un UPS offline ce oferă protecție la supratensiune și protecție pe linia de date pentru computere și alte ehipamente electronice importante, cum ar:

  • periferice și echipamente multimedia;
  • echipamente TV, video și Hi-Fi: sisteme home cinema, NAS – network attached storage,
  • decodoare digitale;
  • internet gateway;
  • console de jocuri;
  • modemuri pentru Internet și TV
  • electrocasnice

Designul compact și modern îl face să fie considerat un UPS ideal pentru computere, integrându-se în orice mediu rezidențial sau de tip office.

Discutăm, însă, despre un dispozitiv cu aplicații multiple, care asigură protecție completă pentru echipamente multimedia și chiar electrocasnice, ceea ce îl transformă într-un UPS perfect pentru casă și birouri de mici dimensiuni.

De asemenea, prin bateria încorporată, 3S Gen2 poate alimenta dispozitivele importante în cazul penelor de curent, iar dacă acestea se prelungesc soft-ul dedicat le va opri în siguranță, pentru a nu pierde date importante.

Designul elegant al 3S Gen2 permite montarea alături de alte echipamente de înaltă tehnologie, iar dimensiunile compacte permit amplasarea pe perete sau pe birou, pentru economie suplimentară de spațiu.

Circuitele de protecție la supratensiune sunt în conformitate cu standardul internațional IEC 61643-11. Dispozitivul de protecție la supratensiune Eaton 3S Gen2 include și conexiune RJ11/xDSL pentru protecție împotriva perturbațiilor pe linia de date.

Din gama de UPS-uri 3S de la Eaton face parte și 3S Mini, unul dintre cele mai mici dispozitive de acest tip din lume. 3S Mini asigură protecția echipamentului critic conectat (Internet gateway, cameră IP, controler Smart-home etc.) în cazul supratensiunii sau a întreruperilor de curent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*